» » Гоце Тодоровски И Иван Петрушевски - Пејат И Ќе Ве Насмеат

Гоце Тодоровски И Иван Петрушевски - Пејат И Ќе Ве Насмеат FLAC

Гоце Тодоровски И Иван Петрушевски - Пејат И Ќе Ве Насмеат FLAC
 • Performer: Гоце Тодоровски И Иван Петрушевски
 • Title: Пејат И Ќе Ве Насмеат
 • Genre: Pop
 • Cat #: НЛ-00143, НЛ00143
 • Label: РТС
 • Country: Yugoslavia
 • Date of release: 1989
 • Style: Parody
 • FLAC size 1344 mb
 • MP3 size: 2011 mb
 • Record From Vinyl, LP, Stereo

Tracklist

1Писмо До Парашка3:52
2Нашето Мало ООЗТ2:45
3Одговор Од Парашка3:28
4Несреќен Љубовџија3:56
5Ујдела Парашка2:32
6Работам Мила Мајко2:33
7Стариот Мајстор Илија3:25
8Жена Ми3:24
9Јас Сум Татко Најдобар На Светот3:33
10Исповед На Рамче
Arranged By – Н. ЏорлевLyrics By – Г. Тодоровски, И. ПетрушевскиMusic By – Народна
6:50
11Еј, Рибари3:48

Credits

 • Editor [In Chief]Кирил Милев
 • EngineerМилка Герасимова
 • Lyrics ByИ. Џамбазов (tracks: А1 to A3, B1 to B4), Сандо Монев (tracks: A4 to A6)
 • Photography By„Р. Галерија“
 • ProducerЉупчо Трајковски-Фис
 • Written-By, Arranged ByН. Џорлев (tracks: A1 to A6, B1 to B4)

Barcodes

 • Matrix / Runout (Side A Runout): NL 00143 A 17589
 • Matrix / Runout (Side B Runout): NL 00143 B 17589
 • Rights Society: СОКОЈ

Companies

 • Recorded At – Studio M-3
 • Printed By – GIP "Beograd"
 • Pressed By – PGP RTB – NL-00143

Albums Related to Гоце Тодоровски И Иван Петрушевски - Пејат И Ќе Ве Насмеат
Contacts | Privacy Policy | DMCA
All rights reserved.
veganethik.fr © 2016-2020